2014. szeptember 23., kedd

Szülinapozás

Most ünnepeltük meg a barátokkal Olivér ötödik és Milán harmadik születésnapját. Azt terveztem, hogy a fő téma a tenger lesz és ehhez igazítottam mindet. Nyomtattam, ragasztgattam, lufit fújtam.. Időhiány miatt sok terv nem valósult meg, de ez is tetszett a gyerekeknek.
Íme a végeredmény:

A meghívó emblémája:

















 Összkép:














4 megjegyzés:

  1. Isten éltesse a fiúkat! Adri, Te aztán bele adtál mindent! Fantasztikus a dekoráció a lakásban, a sütiknél, a szalvétákon...a legapróbb részletig mindent megterveztél! Mit lehetett volna még??? Biztos vagyok benne, hogy a kis és a nagy tengerészek is szuper jól érezték magukat! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! A gyerekek is és a szüleik is jól érezték magukat. Miután a vendégek elmentek Olivér megkérdezte, hogy sokat kell-e még aludni, hogy megint legyen ilyen szülinap.. Ez mindent megér! ;) (Ráadásul anya is élvezi a kreatívkodást..)

    VálaszTörlés
  3. Őszinte csodálatom! Bevallom én is igyekeztem annak idején, de ilyen "felkészült" zsúrunk sosem volt. Tudom sokan túlzásnak tartják, de szerintem nem az! A gyerekek borzasztó sokáig jó emléket őriznek a szívükben és valljuk be, ez a legfontosabb! :-)) Közben pedig Te is jól érezted magad szerintem :-)
    Ági

    VálaszTörlés